17 octombrie 2010

Our little car

LADA !Da.. cand zic Lada, ma refer la masinutele acelea vechi si simpatice. Chiar au inceput sa- mi placa cele in stare mai bunicica.. pentru ca sunt mici, dragute si au ceva care te face sa nu treci pe langa ele fara sa le admiri. Ma intreb oare cate amintiri au posesorii lor.. si cat de greu le- ar fii, ca la un momentdat sa se desparta de ele..
Eu si Alexandra, de ceva timp ne imaginam cum ar fii sa avem o Lada. Una cu care am merge la mare intr- un an.. Sa fie desenata de noi, cu toate chestiile care ne plac. Ne- am facut chiar si planul acelei zile :


De dimineata vin in fata blocului Alexandrei si claxonez de 2- 3 ori pana coboara. ( De preferabil un claxon din acela vechi de bicicleta.. stiti voi, acela simpatic ). Bagajele sigur nu ne vor incapea asa ca vom mai ingramadii cateva pe bancheta din spate si sus. Cand ajungem noi intr- un final pe autostrada incepe ploaia iar stergatoarele nu merg.. Alexandra scoate capul pe geamul lateral si incepe sa stearga parbrizul in timp ce eu conduc si fredonez o melodie. Intre timp pe banda 2 trec fel si fel si masini .. toate mai noi ca lada noastra. SO WHAT?Niciuna nu este atat de amuzanta.
Apoi avem o problema la motor si masinuta v- a trebuii impinsa. Asa v- a ajunge Alexandra sa impinga din rasputeri Lada pe autostrada in timp ce vom tipa una la alta. Intr- n final ne hotaram sa ne oprim intr- un popas ditr- ala de pe aurostrada.. acolo surpiza! Doi bunoci cu o decapotabila se ofera sa ne ajute. Dupa ceva timp Lada este reparata iar noi ne continuam drumul.. Pe la km 100 si ceva, Alexandra se hotaraste sa deseneze fel si fel de chestii prin masina. Si in toata harababura creeata imi suna telefonul.. Ok! Dar unde e telefonul? O nu.. E in geanta de plaja. Dar geata de plaja ? E pe bancheta din spate. Dar la cate chestii erau in spate era imposibil sa dam de el. Asa ca dinou ne oprim; De data asta sa- mi caut eu telefonul. Dupa disperata cautare mergem sa mancam ceva.. Ne oprim la bezinarie unde aveau si un magazin cu diverse chestii.. Ne luam chipsuri si suc. Pornim iar spre mare.. acum insa, fara sa mai avem probleme in cei 100 si ceva de km de autostrada ramasi. Ajungand la mare, ne ratatacim prin statiuni dar intr- un final dupa vreo 2 ore de bananait aiurea dam si noi de Vama. Nerabdatoare, mergem direct pe plaja.. Aici dam de cei 2 tipi de mai devreme.. cei care ne ajutasera cu Lada. Incepem sa povestim tot ce am patit pe autostrada cu masinuta noastra iar ei sunt foarte amuzati. Ne imprietenim cu ei si toata saptamana vom iesii impreuna. La sfarsitul celor 7 zile de stat in Vama .. ne promitem ca si anul viitor ne vom intalnii la mare..Si v- a fii acelasi drum plin de probleme, aceeasi masinuta draguta..

6 comentarii:

corina aici spunea...

daca-i alba,mai bine. se vad mai bine desenele . :o3

utahh. spunea...

mai mult decat ideal !

Lloyd spunea...

I really enjoyed reading the posts on your blog. I would like to invite you to come on over to my blog and check it out. God Bless, Lloyd

freeseodesign spunea...

Daca vei scrie si in continuare asa, voi fi cititorul tau fidel. Imi place cum scrii :) - felul in care abordezi tema e chiar super!

adinuts spunea...

@ freeseodesign : Multumesc mult :d

Alecsandra ‹з spunea...

id'u meu e : piscot.rawr :]

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

(c) Adinuts 2010-2011. Un produs Blogger.
 

Copyright © Good girl gone bad