08 octombrie 2011

Complicat

Dupa o vara..draguta pot spune, de care am avut parte, incep sa cred ca am inceput toamna cu stangul. Inafara faptului ca am intrat in cel mai de cacat liceu la care m-as fii gandit am si o diriga de mate. Cat m-am ferit eu de matematica,cat am vrut eu sa scap de fosta profa de mate.. si iata-ma in iad. Imi doream sa am o viata de liceu linistita, dar se pare ca nu e tocmai asa. Am o gramada de teme, mult de invatat, profi exigenti, directoare naspa. Cum sa nu poti venii la liceu decat in tricou alb UNI? Cum sa te trimita acasa daca ai ceva scris pe tricou sau daca baietii au parul mai lung de 3 cm? Noi am intrat la liceu sau la inchisoare? Cu siguranta ceea ce imi doresc cel mai mult acum e sa ma mut..oriunde! Numai sa stiu ca am scapat de Odobleja. 
In clasa a8a spuneam ca abia astept sa scap de Eminescu, ca vai ce profi am and so on.. Iar acum regret toate momentele pe care le-as fii putut avea si nu am stiut sa profil de ele.. Imi pare rau ca am fost inconstienta si nu am invatat la timp. Poate daca aveam si eu putina ambitie si eram mai constiincioasa acum nu ma confruntam cu problema asta cu liceul, poate intram unde vroiam si poate eram si multumita. Dar asa sunt eu, asa e viata.. mereu trebuie sa invatam din greseli.. Si se pare ca greseala asta intr-un fel ma face sa gandesc altfel. Imi propun sa invat semestrul sau anul asta si sa zbor cat mai repede de aici.  Eminescu here i come!
Ca tot veni vorba de Eminescu.. Imi este atat de dor de fostii mei colegi, de fosta mea diriginta, de curte, de fumoar, de fosti profesori.. de tot. Parca nu am realizat cat de importanti au fost anii petrecuti acolo pana cand nu am plecat.. CNME a fost 8 ani pt mine ca o a2a casa.. pe care fara sa-mi dau seama am pierdut-o .. din cauza mea ce-i drept..
(c) Adinuts 2010-2011. Un produs Blogger.
 

Copyright © Good girl gone bad